Admitere
Ghidul admiterii in facultate
Universitate | Facultate | Specializare

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi

Adresa: B-dul Carol I nr. 11, Iasi
Telefon: 0232-20.10.00
Fax: 0232-20.12.01
Adresa web: http://www.uaic.ro

Universitati

Facultati Despre universitate Departamente

Asistenta medicala si stomatologica a studentilor in cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi este acordata in mod gratuit de medicii de medicina generala si stomatologie din dispensarele studentesti. In judetul Iasi, reteaua sanitara studenteasca este formata din: Spital clinic pentru studenti si elevi, Preventoriu pentru studenti si elevi, Dispensar Policlinic Studentesc, Dispensar Policlinic Studentesc de Stomatologie, dispensare studentesti in Iasi. De asemenea, in cadrul Universitatii "Al. Ioan Cuza" functioneaza trei cabinete de Prim Ajutor Medical specializat: complexul studentesc "Targusor Copou", caminul nr. 3; complexul studentesc "Codrescu", caminul nr. 11; complexul studentesc "Socola", caminul nr. 14

Centrul de Informare Profesionala, Orientare in Cariera si Plasament (CIPO)
Domeniu de interes:
Scopul principal al CIPO este de a asigura studentilor si absolventilor care se adreseaza CIPO urmatoarele servicii: orientare sau reorientare profesionala (planificarea carierei); consiliere in procesul accederii la oportunitati de studii in Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" sau in alte universitati din tara si strainatate si a participarii la proiecte nationale si internationale de invatamant (dezvoltarea carierei); consiliere in cautarea si obtinerea unui loc de munca (valorificarea oportunitatilor de cariera); plasarea studentilor si absolventilor care se adreseaza Centrului, indiferent de domeniile de invatamant.
Centrul pentru Invatamant Deschis la Distanta si Conversie Profesionala (CIDD - CP)
Domeniu de interes:
CIDD-CP are urmatoarele obiective principale: organizarea in cadrul Univ. "Alexandru Ioan Cuza" de programe IDD complexe (specializari finalizate cu licenta, cursuri de conversie profesionala de tip postuniversitar/masterat); organizarea unor cursuri de scurta durata in domeniile in care se identifica o cerere semnificativa de piata. Invatamantul la Distanta (ID) reprezinta o forma flexibila de organizare a activitatii didactice, conceputa pentru nevoile celor care doresc sa invete fara a-si intrerupe activitatea profesionala. Examenele promovate si diplomele de licenta obtinute prin ID sunt identice cu examenele promovate si diplomele de licenta obtinute prin invatamantul de zi.

Site map     Despre noi     Contact