Admitere
Ghidul admiterii in facultate
Universitate | Facultate | Specializare

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti

Adresa: B-dul Bucuresti nr. 39, Ploiesti, Prahova
Telefon: 0244-57.31.71
Fax: 0244-57.58.47
Adresa web: http://www.upg-ploiesti.ro

Universitati

Facultati Despre universitate Departamente

Momentan nu exista informatii!

Departamentul Cercetare Stiintifica
Domeniu de interes:
Activitatea de cercetare stiintifica se organizeaza si se desfasoara prin proiecte si teme, finantate sau nefinantate, cuprinse in programele catedrelor, facultatilor, Centrelor de Cercetare etc. Activitatea de cercetare stiintifica a studentilor se desfasoara sub diverse forme: cercetare stiintifica realizata in mod independent, prin indrumarea cadrelor didactice si care se finalizeaza prin proiecte, lucrari de diploma, studii de caz etc.; antrenarea si participarea studentilor la realizarea unor programe/proiecte coordonate de catre catedre si centrele de cercetare stiintifica; organizarea de catre catedre a unor cercuri stiintifice studentesti.
Departamentul de Pregatire a Personalului Didactic
Domeniu de interes:
Departamentul ofera programe de pregatire initiala (modul pedagogic), programe de formare continua (perfectionare, specializare, conversie profesionala), servicii educationale (consultanta si consiliere educationala), consiliere, supervizare psihopedagogica.
Departamentul Relatii Internationale
Domeniu de interes:
Departamentul de Relatii Internationale al Universitatii din Oradea are misiunea de a promova contactele cu alte universitati si institutii din strainatate, deschizand posibilitatea participarii studentilor, cadrelor didactice si cercetatorilor la programe de mobilitati, la programe de cercetare si de formare profesionala. Departamentul administreaza contacte externe, care se traduc prin mobilitati in cadrul programelor Socrates, Leonardo, Tempus, programe de burse Erasmus, acordate de state europene ca: Franta, Spania, Marea Britanie, Germania.

Site map     Despre noi     Contact